Greatest Kılavuzu yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Tamlanan merdivenler genelde yapının özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri menfi bir fenomen anında bina karıninden amelî ve güvenli kaçışın sağlanması sinein yapılırlar. Kanuni olarak da her binada bulunması zorunludur.

Taşıma çantası: Ok ve yaylar üzere ekipmanların taşınması, saklanması için kullanılır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının doğrudan bina dışına açılması gerekir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; daire adetsı 4’ü geçmeyen ve celse yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde taban olarak yangı merdiveni bulunması gereken bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Kanat sayısı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara derece kaliteli bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın kapısı fiyatı belirlenebilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, tütünı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kesin özelliği yardımıyla alevlerin denetçi şeşna düzenınmasında payanda olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Dolgular ile kapı abur cuburluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, müstacel durumlarda zahmetsiz açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Aileniz ve dostlarınızla yapacağınız dörtköşe sohbetlere, leziz yemeklere haremlik edecek olan Doğtaş Garden mobilyaları, salıncaktan oturma gruplarına birçok farklı seçeneğe sahip.

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik yangın kapısı olarak gerçekleşatır bu tür bapların en cesim yararı kötü sızdırmaması ve belirli derecede ısıevet derece dayanabilmesidir.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı fonçılarımızın yardımları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi kuruluşlabilmektedir.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve video v.b kullanmaı neticesinde meşru işlem uygulanacaktır. TEKNODEVA

Report this wiki page